Наша мета – сталий розвиток галузі протезування кінцівок в Україні

Наша мета – сталий розвиток галузі протезування кінцівок в Україні

 

Protez Hub та Prosthetika розвивають галузь протезування та супутньої реабілітації в Україні з 2014-го.
За цей період нам вдалося побудувати якісну мережу взаємодії досвідчених іноземних та вітчизняних фахівців, які вже протягом тривалого часу обмінюються досвідом та вдосконалюються.

Як зазначає технічний директор Protez Hub та президент організації, Джон Батздорф:

ми не намагаємося принести в Україну абищо, а ретельно аналізуємо, які техніки та технології є якісними та сталими. Адже протезування кінцівок необхідно робити там, де людина постійно проживає і де їй буде зручно обслуговувати протез. А протез повинен допомагати, а не заважати.

У 2015 – 2016-ому роках Protez Hub приніс в Україну біонічні протези кистей. 

У 2017-ому, під час місії у Дніпрі, протезисти виготовляли спортивні та рекреаційні протези.

 

 Ukrainian amputees protez hub

 

Увесь попередній досвід допоміг нам швидко зорієнтуватися, коли почалося повномасштабне вторгнення.
Команда Protez Hub почала проводити консультації та вебінари для фахівців; допомагати з протезними комплектуючими та ін.

У квітні ми почали співпрацю з компанією Ossur – одним з найбільших виробників протезних комплектуючих у світі та організацією Razom for Ukraine. Завдяки цій співпраці, в Українi впроваджується передова технологія протезування нижніх кінцівок та забезпечуються протезами кінцівок поранені.

Ми звернулися до ресурсу Physiopedia і тепер їхні курси доступні для українських фахівців безкоштовно українською мовою.

Розпочинаємо спільний проект з організацією Nova Ukraine з протезування верхніх кінцівок та плануємо інші важливі та цікаві ініціативи, залучаючи фахівців з різних регіонів України.

Підписуйтесь на нашу Facebook сторінку